Lørdag

Så er det blevet lørdag og det er nok ikke den fedeste dag. Det er koldt – solen skinner ikke og det er godt nok tæt på vintertid. Sidder og roder lidt med siden. Det kan godt være at PHPNuke er mere fancy end PostNuke , men at finde et weblog system til PHPNuke er altså noget der trækker tænder ud.

I baggrunden kværner fjernsynet – på Animal Planet . De viser vist noget om gribbe og den slags. Det lyder måske kedeligt, men prøv så lige at tilbringe bare én formiddag i selskab med genudsendelser og dårlige tegnefilm på de andre kanaler – og lad mig slet ikke begynde at tale om “Mokka – Med Maria Hirse” På TV3. Efter min mening burde programmet hedde “Mokke – Med hende fra lykkehjulet” i stedet for. Så vidste man ligesom hvad det handlede om fra starten, ikke?

Mokke

Lidt spændende er der da sket – jeg er sq i gang med at vaske tøj – jo, jo. Og på vejen til vaskehuset så jeg et par underbukser, og en sok, der var tabt på vejen. De der underbukser lignede godt nok et par af mine, og min forlovede vaskede godt nok tøj i går, men man samler jo ikke sådan nogle op, vel. 🙂 Tænk nu hvis det rent faktisk var Brian fra blok 3’s i stedet – du ved, ham rockertypen med Pitbull Terrier, lædervest og kæde i pungen. “HEY DU DER – HVAD FANDEN LAVER DU MED MINE UNDERHYLERE – ER DU PERVERS ELLER HVAD!”. Så de får pænt lov at ligge. Skulle det så vise sig at det VAR mine underdrenge, ja, så må jeg vel bare købe nogle nye – så er der sq da også lidt planlagt spænding til næste weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *