Mandag

Puha, så er det blevet mandag – ikke nok med at det er vintertid, så er det også mandag. En mandag hvor man kan regne med at det er mørkt når man skal hjem, det er altså ikke det fedeste.

Nå, men en meget sej ting er at jeg gik lidt på shopping craze i går. Der åbnede et nyt butikscenter i Roskilde og dette medførte, ud over en masse mennesker på en forholdsvis trang plads (med der tilhørende kropsdufte), også en masse fede tilbud. Så der blev VISA kortet rødglødende for en tid. Et digitalkamera og den sejeste fløjlsjakke blev det til. Så jakken sørger for at holde mig varm, medens jeg farer rundt for at fotografere en masse til denne lille weblog.

Men det er som sagt mandag – men ikke en hvilken som helst mandag – nej det er mandagen hvor der sendes rykkere ud til vore kunder. Herre Gud og Jomfru Maria. Det er den værste tid på måneden. Det er ufatteligt så sure folk kan blive fordi man minder dem om at de skylder en nogle penge. Jaja, men snart er det fyraften og så kan jeg tage min nye jakke og drage ud i det altomsluttende vintermørke på vej mod en ny dag – en dag uden rykkerskrivelser – Gud ske lov !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *