Dagen derpå…

Jeg er 100% sikker på at hvis jeg selv, iført et modermærke på størrelse med en underkop, åbentstående tisse-hul og et skævt smil, spurgte en pige af samme kaliber som Zindy om hun ikke ville med hjem – så ville hun nok svinge mig en med sin håndtaske.

Så blev det dagen derpå – dagen efter det store Stjernetræf i Tivoli’s kocertsal. Det var godtnok sager. Det var kanon gode pladser, skønt det ikke var på gulvet, men det var lige midt for scenen så lyden var suveræn. På billedet til nedenfor ses Sanne Salomonsen da hun gjorde sin entre. Det fedeste var nok til allersidst da Lisa Nilsson og Sanne Salomonsen sluttede af med en lækker tungeslasker – se det var noget der satte gang i den gamle koncertsal.

Sanne Salomonsen

Jimmi Jørgensen gjorde det også skide godt – han startede med en lille hyggelig sing-a-long version af Carl Douglas’ – “Kung-Fu Fighting” og fortsatte derefter et stykke tid i skøn duet med sangerinden Zindy (Du ved – hende der er dommer i “Stjerne for en aften”). Enden på den afære blev, at Jimmi Jørgensen, med åbentstående tisse-hul, bad Zindy tage med ham hjem – ja ja. De kendte har vist ingen hæmninger – og så sagde hun endda ja. Jeg er 100% sikker på at hvis jeg selv, iført et modermærke på størrelse med en underkop, åbentstående tisse-hul og et skævt smil, spurgte en pige af samme kaliber som Zindy om hun ikke ville med hjem – så ville hun nok svinge mig en med sin håndtaske. Der må sgu være et eller andet de kendte har som vi almindelige mennesker mangler.

Jimmi Jørgensen

Og så fik vi det endegyldige bevis på at der rent faktisk er lidt menneske i medlemmerne af Dansk Folkeparty. På billedet ser man Dansk Folkeparty’s udenrigsordfører Peter Skaarup som hyggede sig med en øl i baren – han var ikke i V.I.P afdelingen – næhh, nej – han stod skam sammen med pøbelen. Og jeg garanterer at der var flere udlændinge i mængden – måske derfor det lidt anstrengte smil på hans læber. Og nej, det er ikke hans livspartner til højre – det er skam hans lillebror som viste barmhjertighed med ham og tog med til fest. Historien melder intet om hvilke kunstnere han foretrak, men jeg gætter på at den smukke, mørklødede, Zindy ikke var en af hans favoritter. :O)

Mr. FolkeParty

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *