Let’s hunt for treasure, Terrance !

Noget kunne tyde på at skattejagt kan betale sig. Der går mange historier om skjulte skatte fra kolonitiden, gemt af pirater og mytterister, og mange af dem er helt sikkert blot vandrehistorier. I en tid, hvor næsten 100% af jordens overflade er besøgt og minutiøst gennemgået for alt af værdi, kan det dog stadig lade sig gøre at støde på en guldgrube. En sådan guldgrube stødte en ekspedition på, da de var på skattejagt på øen Juan Fernández island, bedre kendt som ‘Robinson Crusoe island’, ud for Chile. 15 m under jordens overflade stødte de, angiveligt, på verdens største skat. Ikke mindre end treds tønder guldmønter og inkasmykker, til en værdi af ca. 60 milliarder danske kroner. Skatten skulle angiveligt være et levn fra den spanske kolonitid og deres plydninger af det sydamerikanske kontinent.

Hele nyheden kan læses her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *