Jeg, en dyremorder!

Jeg skrev den anden dag en beretning med overskriften “Undskyld “Kylle”!, hvor jeg fortalte om den brøde jeg begik da jeg trådte på min kælekylling som 12årig. Her gik jeg i min naivitet og troede at jeg kun én gang havde været ude i den slags voldsorgier, indtil min forlovede var så flink at minde mig om dengang jeg fik et marsvin.

Ja, det er rigtigt. Jeg kan ikke komme udenom det – jeg har også slået et marsvin ihjel. Jeg gætter på at jeg har været 8 år, og jeg skulle have mit første kæledyr. Jeg havde en kammerat som ikke måtte have dyr mere, og derfor skulle han af med sit marsvin. Han overlod derfor marsvin og alt udstyr til mig, og jeg lovede ham at jeg nok skulle passe på den. Desværre kunne jeg ikke helt holde hvad jeg havde lovet – det eneste råd han havde givet mig, i forbindelse med dyrets pasning, var at jeg skulle sørge for at den ikke frøs.

Ung og naiv som jeg var, placerede jeg det lille dyrs bur op ad mit værelses eneste radiator og skruede godt op. Den skulle jo nødig dø af kulde. Desværre havde den lille fyr ikke nok vand i sin automat til at klare en sådan tropehede, og dyret afled derfor inden jeg kunne nå at redde staklen.

Jeg vil derfor benytte lejligheden til at sige undskyld til alle væsner jeg måtte have aflivet, bevidst eller ubevidst. Så skulle der ikke komme nogle uforudsete overraskelser senere hen.

Jeg beklager.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *